Piton Flexible Duct Machines

De productie en het ontwerp van flexible duct productie lijnen, onze machines worden wereldwijd gebruikt. Onze machine zijn; PVC Duct Machine, Laminate Machine, Flexible Ducts And Packing Machine, Duct Connector Machine, Semi Flex Machine, Pin Machine & Wire Equipment.

Parosha Innovators B.V.

Parosha Innovators B.V. Innovaties op het gebied van duurzaamheid, daar zijn wij van Parosha Innovators B.V. dagelijks mee bezig. Een combinatie vinden tussen originaliteit & technisch inzicht. Oplossingen bedenken die bijdragen aan de duurzaamheid van de samenleving, oplossingen die er toe doen. Met als uitgaanspunt mens & milieu.
“Wij realiseren innovatieve oplossingen aan de hand van complexe vraagstukken”.

In het verleden heeft Parosha Innovators B.V. al diverse innovaties geleverd die hebben bijgedragen aan dit gedachte goed. Innovaties voor de sectoren; offshore & maritiem, industrie, robotica en agrarisch.

Parosha International B.V.

Parosha International B.V. is een internationaal opererende sales organisatie, die in samenwerking met Parosha Innovators B.V. wereldwijd innovaties levert voor de sectoren; offshore & maritiem, industrie, robotica en agrarisch.

Parosha International B.V. streeft er naar langdurige duurzame(internationale) relaties op te bouwen, waarbij klanttevredenheid in hoog vaandel staat.

Mowing Solutions B.V.

Mowing Solutions B.V., oplossingen voor grasvelden & graszoden. Fabrikant van de Green Clipper. Een elektrisch aangedreven gazon maaisysteem. De Green Clipper is te verkrijgen in verschillende modellen. De Green Clipper Compact, Green Clipper Sport, Green Clipper Sport ++, Green Clipper 3,Green Clipper 5 en Green Clipper Sport XL. Mowing Solutions B.V. levert tevens alle spare parts.

Het unieke aan de Green Clipper is de elektrische aandrijving. Dit voorkomt het risico op olielekkage. Daarnaast is de Green Clipper erg stil, onderhoudsarm en energie-efficiënt. De benodigde elektriciteit wordt opgewekt doormiddel van een tractoraftakas aangedreven generator.

Parosha Safetybag

Parosha Safetybag is de fabrikant van de Steelbag. De Steelbag biedt bescherming aan uw waardevolle eigendommen. Als het nu gaat om bedrijfsgevoelige documenten of kostbare apparatuur zoals: laptops, tablets, camera’s enz. De Steelbag beschermt ze allemaal. U kunt gerust uw waardevolle eigendommen achterlaten op kantoor, auto of hotelkamer.

De Steelbag is verkrijgbaar in de uitvoeringen Compact, Business, Business XL, Business XL Plus, Traveller, Traveller Plus en Office. De Steelbag wordt optioneel geleverd met een staalkabel (5 mm of 10mm) of met een Quicklock kabel. Met de Quicklock kabel kunt u de Steelbag vastmaken zonder de koffer te openen.

Parosha Cheatah GOSAFER

De Parosha Cheatah GOSAFER is één van de innovaties van Parosha Innovators B.V. Ontstaan uit het idee om mensenlevens te beperken bij risicovolle situaties.

De Parosha Cheatah GOSAFER is een multifunctionele robot ook wel UGV (Unmanned Ground Vehicle) genoemd, die ingezet kan worden door verschillende hulpdiensten. Deze is in eigen beheer ontwikkeld en uitgebreid getest in de meest uiteenlopende omstandigheden. Uitgerust met een scala aan instrumenten onderscheid de Parosha Cheatah GOSAFER zich van andere UGV’s.

Zwette Machinebouw B.V.

Zwette Machinebouw B.V. , in sterk staaltsje út Fryslân. Houdt zich bezig met de productie, assemblage en ontwikkeling omtrent alles wat met machinebouw en metaal & plaat bewerking te maken heeft. Van het leveren van complete machines, revisie & onderhoud tot aan het produceren van onderdelen & constructies.

Zwette Machinebouw B.V. kan o.a. de volgende bewerkingen uitvoeren. CNC frezen, CNC draaien, Conventioneel frezen & draaien, TIG lassen, MIG & MAG lassen, Draadvonken, Rond en vlakslijpen, Harden en nog veel meer.